SEBi huvi Balti riikides jätkub

01. oktoober 1998, 00:00

Rootsi Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) on vaatamata Hansapanga projekti luhtumisele endiselt huvitatud Balti turust ja jätkab investeerimisvõimaluste otsinguid. Võimalik on investeering Ühispanka.

SEBi infojuht Gunilla Wikman kinnitas eile, et pank on endiselt huvitatud aktiivselt Balti riikide turule tulekust. Samas sõnas ta, et ei saa kommenteerida konkreetseid projekte ega seda, kas üheks võimalikuks investeeringuks võiks olla rahapaigutus Ühispanka.

Ühispanga peadirektor Lembit Kitter sõnas, et info vahetamine SEBiga on kestnud juba mitu kuud, kuid konkreetsetest tulemustest on veel vara rääkida, sest strateegilise investori kaasamine on pikaajaline protsess.

Kitteri väitel pole SEBi huvi Ühispanga vastu seotud Hansapangaga ega sõltu tulemustest Hansapanga aktsiate müügil.

Ühispanga arendusjuht Jürgen Lamp sõnas, et ta ei usu, et Rootsi panga huvi Ühispanga vastu oluliselt suureneks.

SEB teenis kasumina Hansapanga aktsiate müügist 275 mln Eesti krooni. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing