Boriss ?punginit vaevab kinnisidee

05. oktoober 1998, 00:00

Nädalavahetusel teatas EVEA Pank, et vaatamata Tallinna linnakohtu reedesele otsusele algatada panga vastu pankrotimenetlus laiendavad EVEA Panga aktsionärid aktsiakapitali. Väidetavalt eksisteerib ka mingi salapärane strateegiline investor, kes on nõus aktsiakapitali laiendamises osalema. Paistab, et EVEA Panga juht Boriss ?pungin & Co ei suuda paratamatusega leppida ning neid vaevab kinnisidee teha oma panka. EVEA Panga omanikud ja tegevjuhid unustavad ära, et panga edu tugineb usaldusel. EVEA Panga puhul on see jäädavalt kadunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing