13. oktoober 1998 kell 22:00

Leedu rühib esigruppi

Kahepäevasest konverentsist võtsid osa ELi riikide suursaadikud, Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga (EBRD), rahvusvahelise valuutafondi (IMF) ja maailmapanga, OECD ja rahvusvaheliste firmade esindajad.

Leedu tippjuhtide ja ekspertide tutvustatud Leedu viimase aja saavutused andsid peaminister Gediminas Vagnoriusele alust avaldada lootust, et Leedu kutsutakse Euroopa Liidu 11. ja 12. detsembri Viini tippkohtumisel laienemisläbirääkimiste esimesse ringi.

Rootsi Handelsbankeni asepresident Bo Kragh on Rootsi ärilehes Dagens Industri Baltimaade, sealhulgas Leedu võimalusi vaagides rõhutanud, et Venemaa kriis on vähendanud usaldust peale Läti ka Eesti ja Leedu kommertspankade vastu ning märgatavalt kergitanud intresse.DI

Hetkel kuum