• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma börsid

  USA. Reedel liikus Dow veelgi kõrgemale, tõustes 1,41%. Indeksit toetas tugevalt jõudu koguv finantssektor. Eelmise nädala jooksul kogus Dow indeks 517,24, NASDAQ 128,45 ja S&P500 72,1 punkti. 517 punktine tõus on üks suurimaid nädala tõuse. Euroopa turud alustaseid käesolevat nädalat nõrgalt, keskpäevaks olid suuremad euroopa börsid langenud keskeltläbi 0,75%. Turg peaks esmaspäeval tegema läbi tavaliselt kiirele tõusule järgneva korrektsiooni.
  Helsinki. Börs indeks alustas nädalat väikese tõusuga, muutes siiski järsult suunda, ning vajudes 4055 tasemele. Päeva teisel poolel turg siiski kauplemine elavnes viies indeksi 63,44 punkti kõrgemale. Võrreldes teiste euroopa börsidega oli Helsingi esmaspäeval edukaim. Turu liider Nokia tõusis 1,65 matrka.
  Stockholm. Üldine nõrkus euroopa turgudel viis hinnad langusele ka siin. Rootsis avanes börs nõrgalt, kukkudes kiirelt 2850 punkti tasemele. Hiljem siiski olukord paranes ning indeks liikus vaikselt üle 2900 punkti piiri. Päeva teisel poolel liikus indeks enamvähem horisontaalselt jäädes siiski miinuspoolele. Esmaspäeva lõpetas Stockholm börs langusega, libisedes 25,69 punkti ehk 0,88%. Ericsson libises esmaspäeval 6,7 rootsi krooni, lõpetades päeva 171 krooni tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Euroopa aktsiaturud taastuvad eelmise nädala järsust langusest Baltikumis langus
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Uut koroonatüvi leidub 38 riigis
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).