Maailma börsid

27. oktoober 1998, 00:00

USA. Ühendriikides kaks nädalat kestnud tõus lõppes reedel. Dow indeks vajus 80 punkti 8452,29 punkti tasemele. NYSE-l juhtisid langevad aktsiad 17:13. Müügisurve tugevnes päeva teisel poolel, algas kasumi väljavõtmine. See nädal algas Euroopa suurimate turgude tõusuga, enamik lõpetas päeva plusspoolel. Järske muutusi esmaspäeval oodata pole, sest suurem osa III kvartali finantsaruandeid on juba avalikustatud.

Helsingi. Soome börs alustas nädalat tagasihoidliku tõusuga. Eelmise nädala tugevast tõusust suhteliselt väsinuna liikus indeks vaikselt plusspoolel, kuid jäi siiski maha teistest Euroopa turgudest. Päeva teisel poolel tugevnes müügisurve, mis viis indeksi miinusesse. Nokia aktsia liikus 436 ja 427 FIMi vahemikus ja lõpetas päeva 432 FIMil. Metsandussektori indeks langes 0,09%. Kuidas liigub Nokia Ühendriikides, määrab suures osas ka turu teisipäevase suuna.

Stockholm. Rootsi börsil valitses nagu Soomes päeva esimesel poolel vaikus, hinnad liikusid tagasihoidlikult tõususuunas. Ericssoni hind kõikus päeva jooksul 174 ning 169 Rootsi krooni vahel, jäädes püsima 171,5 SEKil. Euroopa turgude pärastlõunane nõrkus mõjutas ka Rootsi turgu. Indeks jäi siiski plussi, tõustes 0,56%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing