• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koonderakond taas ninasarviku küüsis

  Nii nagu 1995. aasta valimiste järel valitsusläbirääkimiste aegu ja pärast 1996. aasta kohalikke valimisi Tallinna linnavolikogu koalitsioonikempluste ajal, on Savisaarest ja koos oma erakonnaga taas saanud võtmeisik, kelle abil püüab Koonderakond leida toetust paljukirutud riigieelarvele.
  «See on Koonderakonna lühinägelik poliitika, et kui häda käes, minnakse Keskerakonna jutule, kuid sellest on võitnud vaid Keskerakond,» nentis rahvaerakondlane Indrek Kannik möödunud neljapäeval, mil valitsus otsustas opositsiooni tagasilükatud riigieelarve taas riigikogule esitada.
  Ega ilmaasjata kutsu poliitikud Savisaart vaheldumisi ninasarvikuks ja Edgar Vissarionovit?iks.
  Keskerakond ei anna ühtegi toetushäält millelegi niisama. Kolmapäeval enne riigieelarve esimest lugemist tahtsid keskerakondlased vastutasuks eelarve toetusele saada KMÜ-lt toetust valimisliitude keelustamisele. Seda nad ei saanud ja ning keskfraktsiooni liikmete abil hääletas opositsioon eelarve menetlusest välja.
  Edaspidine toetus ülepaisutatud eelarvele oleneb suuresti sellest, kas valitsus soostub keskerakondlastele eraldama maavanemate kohti.
  «Toetust astmelise tulumaksu kehtestamisele nad ei tahagi, see on lipp, millega valimispropagandat teha,» kinnitab üks reformierakondlane.
  Keskfraktsioon peab kõnelusi astmelise tulumaksu üle siiski tõsisteks.
  Peaministrer lubas neljapäeva hommikul, et sel nädalal langetatakse hulk poliitiliselt olulisi otsuseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.