8. november 1998 kell 22:00

ASC saab uue juhi

Marti Londi sõnul lahkub ta firma juhi kohalt, sest tema ja rootslastest omanike tulevikuvisioonid ei lähe kokku. «Mingit sõda meie vahel pole, aga minu hinnangul peaks Eesti turul tunduvalt aktiivsemalt tegutsema,» ütles Londi. Ta lisas, et tema lahkumisega muid muutusi juhtkonnas ei toimu.

Londi kinnitusel pole veel konkreetset juhatuse esimehe vahetuse kuupäeva määratud, kuid see peaks otsustatama eeloleval nädalal.

«Kindlasti tahan tagada, et üleminekuperiood oleks võimalikult valutu,» märkis Marti Londi. «Ettevõttel on põhimõtteliselt koos järgmise aasta eelarve ja äriplaan ning ma tunnen end veel vastutavana ka nende eduka elluviimise eest.»

Tulevane ASC juhatuse esimees Randar Tamm nentis, et ta ei saa veel kommenteerida oma uuele töökohale asumist, sest selleks pole juriidilist alust. «Leping on alles vormistamata, kuid see peaks nüüd lähiajal toimuma,» ütles Tamm.

Hetkel kuum