10. november 1998 kell 22:00

Ministeerium müüb turbatehase hooneid

Septembris tehtud enampakkumisel turbaväetiste pakendamise hoone, puidutöökoja ja varjendi müük ebaõnnestus, sest ostasoovijaid ei olnud. Kordusoksjonil pannakse hooned müüki ilma alghinnata, ütles põllumajandusministeeriumi riigivara haldamise ja reformibüroo vanemspetsialist Eve Valdma.

Enampakkumisel osalejatel tuleb hiljemalt 1. detsembril esitada põllumajandusministeeriumile avaldus, teha hinnapakkumised ja tasuda osavõtumaks 1000 krooni ning tagatismaks 10 protsenti pakutavast alghinnast.

Teistkordselt pannakse müüki ka Nissi vallas Turba alevikus asuv kontorihoone koos varjendiga, mille alghind on 100 000 krooni.

Kõik müüdavad hooned on koormatud kuni aastani 2000 rendilepinguga. Rentniku ASi ETT põhitegevus on turbatootmine. ETA

Hetkel kuum