Kõrgetasemeline demagoogia

13. november 1998, 00:00

Teisipäeval toetas valitsus riigikogu maaelukomisjoni eelnõu, mis teeb valitsusele ettepaneku töötada välja tururegulatsioonisüsteem, mida hakatakse rakendama järgmise aasta 1. jaanuarist. Kõrgetasemelise demagoogiaga paistab silma peaministri pressiesindaja Daniel Vaarik, kelle sõnul ei tähenda valitsuse jah-sõna mitte eelnõu toetamist, vaid tegelikult toetati hoopis seda, et maaelukomisjon otsustas valitsuselt eelnõu kohta hinnangut küsida. Kui Vaarik räägib seda, mis tegelikult valitsuse istungitel toimub, siis järeldub, et valitsus ei anna oma istungil riigikogu esitatud eelnõudele mitte sisulist hinnangut, vaid hindab hoopis seda, kuidas riigikogu neid valitsusele esitab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing