• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Missugust kindlustusseltsi eelistate ja miks?

  Oma vara, samuti elu ja tervise olen kindlustanud BICOs. Lapsed on endistest aegadest kindlustatud Eesti Kindlustuses, mis nüüd vist Hansapangaga on seotud. Transpordivahendid on samuti kindlustatud.
  Ma ei ole valinud mingit kindlat kindlustusfirmat ega väga põhjalikult uurinud nende tausta, vaid rohkem on valikul rolli mänginud n-ö inimlikud suhted. See on muidugi minu viga, ma ei ole mingi professionaal, et otsustada kindlustusasjade üle. Mingil määral olen ma toimuvat siiski jälginud ja, nagu ka pankade puhul, püüdnud valida suuremaid ja autoriteetsemaid -- Maapanga ja ERA Panga ning Polarise jt selliste asutustega ei ole ma tegemist teinud. Kui ettevõtluses töötasin, tegin rohkem ja põhjalikumalt eeltööd kindlustusseltsi valimisel.
  Isiklikult olen valinud kindlustusseltsi Leksi. Ma usaldan seda firmat, sest tema omanikud on usaldusväärsed, ma tnnen neid piisavalt lähedalt, et seda arvata. Samuti mängib rolli see, et firma taga on tuntud välisfirma. Nii vara kui elu on kindlustatud selles firmas.
  Teatud möödalasud taktikas, kaasaminek dumpinguga jms, andis ka neil tunda, kui mulluseid majandustulemusi kokku arvutati, lisaks on mõjutanud nendegi tegevust üldine ebakindel situatsioon, aga ma arvan, et praegu on see paratamatus ja tegemist on ajutiste majandusraskustega. Nad saavad raskustest jagu.
  Ma ei ole suurt midagi peale auto kindlustanud, mul ei ole seepärast erilisi kogemusi. Valisin Palace'i kõrval asuva Salva Kindlustuse, selle lähedus tegi asjaajamise mugavaks. Nüüd olengi selle seltsi juurde pidama jäänud ja käinud seal mitu aastat järjest. Ei ole mingeid muresid olnud.
  Muidugi ei mänginud seltsi valikul rolli ainult lähedus ja mugavus. Omal ajal ma ikka vaatasin ka, mis nägu mingi selts on. Ja on ka niisuguseid asju, mida tuleb usaldada ja mina usaldan suuremaid, kel jõudu rohkem. Kui tekib kavatsus muudki kindlustada, uuriks ma tõsiselt seltsi tausta. Viimane aasta on kõigile olnud raske aasta ja nüüd selgub, kes seltsidest raskused üle elab -- praegu on võimalik seda jälgida, Äripäev ja teised infokanalid annavad sellest piisavalt teavet.
  Firma vara on olnud kindlustatud juba pikemat aega Eesti Kindlustuses. See selts on pikaajalise traditsiooniga, samuti on tal suur kliendibaas ning tundub, et see firma on Eesti turul kõige kiirema ja jõulisema arengu läbi teinud. Lisaks sellele on tema taust nüüdsete omanikfirmade näol samuti jõuline. See annab kindlustunde -- kui midagi tõepoolest peaks juhtuma, siis see selts suudab kahjud ka hüvitada.
  Isikliku varaga lähen ilmselt üle samasse firmasse. Seni oli minu vara kindlustatud ASA Kindlustuses, aga kliendina ei ole mul enam selle suhtes kindlustunnet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.