• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kummilaskja käsi väriseb vähem

  Peatumine on kindlam juba seetõttu, et politseipatrull võib abi kutsuda ja nii rullitakse kusagil üle tee nn siil, mis kummid läbi torkab, või laotakse üles improviseeritud tõke. Tõenäoliselt üritatakse leida ka mõni lahke veoautojuht, kes oma sõiduriista tee peale põiki pööraks.
  Need on siiski leebemad variandid. Politseiauto võib eest ära sõitvat autot tee äärde sundides selle hoopis teelt välja suruda. Ning lõpuks on politseinikel lubatud püstol kabuurist välja kiskuda ja auto rehvid läbi lasta. Laskmise juures pole välistatud, et kuul maanteele või vastu velge põrgates suunda ei muuda ja teekonda kihutaja kuklas ei lõpeta. Praktika näitab, et see pole ainult teoreetiline võimalus.
  Tõsi, oskamatust kohtab patrullivate politseinike puhul üha harvem. Autojuhid on saanud õpetust Soomes koolitatud instruktorite käe all, ka laskmistreeningud on vaatamata majanduslikele võimalustele professionaalsemad kui miilitsapäevadel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.