ÄP fototoimetus • 25. aprill 1999 kell 22:00

SEB on parim välispank Baltimaades

«See on suur tunnustus meie Balti koostööpartneritele Eesti Ühispangale, Latvijas Unibankale ja Vilniaus Bankile, kes on andnud oma panuse selle tunnustuse võitmiseks,» ütles SEBi Baltimaade ja Kesk-Euroopa piirkonna juht Ando Muldre.

SEB on tihendanud koostöösuhteid Balti pankadega 1990. aastatel selle sihiga, et oma Põhjala kliente Balti turul paremini teenindada. SEB suhtub pikaajalise perspektiiviga kogu Balti regiooni, mis tasapisi sulab kokku Läänemere majandusruumiga.

SEB püüab kaasa aidata Balti pangasüsteemi positiivsele arengule, sest pangandus etendab olulist osa kogu regiooni majanduskasvus, ütles SEB Baltic Holdingu tegevdirektor Mats Kjaer. Seni on SEB investeerinud Eesti Ühispanka, Latvias Unibankasse ja Vilniaus Banki kokku 2,5 miljardit Eesti krooni.

Autor: ÄP

Hetkel kuum