• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Kindlustusinspektsioon kobab pimeduses

    Kindlustusseltside üle järelevalvet pidav kindlustusinspektsioon on viimane, kes teab, mis kindlustusfirmades toimub. Inspektsioonil puuduvad andmed, kas AB Kindlustuse Gruppi kuuluvad seltsid on taganud Ühispanga poolt Maakri Ehitusele antud üle 100 miljoni krooni suurust laenu. Laenu kasutati Tallinna Stockmanni kaubamaja kõrvale büroohoone ehitamiseks. Ehitus seiskus ja täna võib kohus kuulutada välja Maakri Ehituse pankroti. Kui peab paika Ühispanga väide, et AB Kindlustuse Grupp on laenu garanteerinud, siis tekitab Maakri Ehituse pankrot kindlustusgrupile tõsiseid probleeme. Kindlustusinspektsiooni peadirektor Ellen Ridaste saab aga öelda, et tema istus puu otsas, kui pauk käis.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.