27. aprill 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Kindlustusinspektsioon kobab pimeduses

Kindlustusseltside üle järelevalvet pidav kindlustusinspektsioon on viimane, kes teab, mis kindlustusfirmades toimub. Inspektsioonil puuduvad andmed, kas AB Kindlustuse Gruppi kuuluvad seltsid on taganud Ühispanga poolt Maakri Ehitusele antud üle 100 miljoni krooni suurust laenu. Laenu kasutati Tallinna Stockmanni kaubamaja kõrvale büroohoone ehitamiseks. Ehitus seiskus ja täna võib kohus kuulutada välja Maakri Ehituse pankroti. Kui peab paika Ühispanga väide, et AB Kindlustuse Grupp on laenu garanteerinud, siis tekitab Maakri Ehituse pankrot kindlustusgrupile tõsiseid probleeme. Kindlustusinspektsiooni peadirektor Ellen Ridaste saab aga öelda, et tema istus puu otsas, kui pauk käis.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt