28. aprill 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Ka kollektiivne tarkus tuleb raha abil

Peaminister Mart Laar ütles eile ETV hommikustuudios säästueelarvet kommenteerides, et valitsus ei kavatse minna omavalitsuste eelarvete kallale, kuna neil on raskusi toimetulekuga. Kuid just omavalitsused on näidanud, kust annab kulusid kokku tõmmata, sest leidub omavalitsusi -- Võru jt, kus näib olevat maksumaksja raha jalaga segada, nii et sellega ei osata midagi mõistlikumat teha, kui osta omavalitsejatele kalleid sõidukeid ja reisida soojades maades. Nende omavalitsuste rahakotti tuleks asjatu rahakulu võrra kergendada. See õpetaks omavalitsejaid paremini kulusid planeerima. Kokkuhoitud rahaga saaks ehk käivitada mõne hädavajaliku investeeringu säästueelarvele vaatamata.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt