• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kompuutrimessi ajal toodeti vähem

  Mõni väiksem arvutitootja kaotas aprillist terve nädala, sest arvutimessil osales väikefirmast nii juht kui spetsialist. Tegeleti juba valmisarvutite müügiga, uute tootmisele sai vähem pühenduda. Seetõttu oli ka aprillikuu tulemus neil tootjatel väiksem.
  Aprilli keskpaigas oli suur Pentium II protsessoritega arvutite hinna langus, sest Intel alandas seda tüüpi protsessorite hinda. Mais on oodata ka Pentium III protsessori hinna langust. Tänu odavatele protsessoritele suurenes Pentium II protsessoritega arvutite ostmine, mais ennustatakse Pentium III suuremat edu.
  Suurematest arvutitootjatest Pennul õnnestus eksportida üle poole toodangust: 238 arvutist läks Soome 91 ja Lätisse 41.
  Mikrolink müüs välismaal 27% arvutitest, peale 1154 Eestis valmistatud arvuti toodeti Riia tehases 157 arvutit. Microlink sai oma tootmisele esimesena Baltimaades ka ISO 9001 sertifikaadi, mis sisaldab Internetil põhinevat kvaliteedisüsteemi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.