10. juuni 1999 kell 22:00

Lahekalda ehitus ootab klientide kindlustunnet

«Me oleme saanud praktiliselt kõik vajalikud load, et alustada Lahekalda elamurajooni esimese faasi ehitustöid. Me alustame ehitustöödega niipea, kui me näeme, et turg on stabiliseerunud ning tarbijate kindlustunne on kasvanud,» ütles ASi Lahekalda nõukogu esimees Karl Wellner. «Usume, et intressimäärad langevad veelgi, jõudes enamarenenud Ida-Euroopa maadega samale tasemele,» lausus Wellner. Tema sõnul on peale soodsate ehituslaenude oluline, et potentsiaalsed korteriostjad saaksid normaalsetel tingimustel eluasemelaenu. «Kuigi on märke majanduse stabiliseerumisest, pole meie arvates ostjail piisavat kindlust Eesti majanduse suhtes,» ütles Wellner.

ASi Lahekalda omanikud on Kawe, Kodumajagrupp ja Gruss & Co. Lahekalda külmutas elurajooni projekti mullu novembris.

Autor: BNS

Hetkel kuum