• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gatesi vara kasvas mullu kaks miljardit krooni päevas

  Maailma 200 rikkaimal inimesel on raha kokku üle triljoni dollari ehk kaks korda rohkem kui kümne aasta eest, kirjutas ajakiri oma 5. juuni numbris.
  Aprilli lõpu seisuga olid maailma seitse rikkaimat kodanikku ameeriklased, neile järgnesid Saudi prints Alwa-leed Bin Talal (15 mld dollarit); Saksa Albrechti perekond (13,6 mld dollarit); ja Hongkongi miljardär Li Ka-shing (12,7 mld dollarit).
  Gatesi vara ulatus 90 miljardi dollarini, talle järgnesid pingereas Warren Buffett (36 miljardit dollarit); Paul Allen, kes 1970. aastatel koos Gatesiga Microsofti asutas, (30 mld); Steve Ballmer ehk Gatesi praegune «parem käsi» (19,5 mld); Philip Anschutz (16,5 mld); Michael Dell (16,5 mld); S. Robson Walton (15,8 mld).
  Gatesi põhirikkuse moodustavad Microsofti aktsiad. Mulluse pingerea koostamisel maksid Microsofti aktsiad Nasdaqi börsil 42 dollarit, praegu maksavad need umbes 95 dollarit.
  Maailma rikkaim riigipea on Brunei sultan 30 miljardi dollariga. Viiendal kohal on Inglise kuninganna Elizabeth, kelle vara ilma kroonijuveelideta on «vaid» 450 miljonit dollarit. See-eest kroonijuveelide väärtus on umbes 16 miljardit dollarit. Kuuendal kohal on Iraagi diktaator Saddam Hussein kuue miljardi dollariga. Hollandi kuninganna Beatrixi vara tõusis tarkade investeeringute tõttu 5,2 miljardini, mis andis talle riigipeade nimekirjas kaheksanda koha.
  Autor: AP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.