• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fujitsu prindib eri suuruses paberitele

  Fujitsu uue laserprinteri eraldusvõime on 1200 punkti tolli kohta (dpi), mis ületab paljude teiste printerite resolutsiooni. Fujitsu Print Partner 20W tagab parima kvaliteedi must-valgetele trükistele.
  Tihti jääb laserprinteri eraldusvõime 600 dpi tasemele, kuid uuel Fujitsul on see kaks korda kõrgem, 1200 dpi. Printeri parem eraldusteravus tagab kvaliteetsema väljatrüki. Fujitsu resolutsiooni saab seada ka 600 dpi tasemele. Madalama resolutsiooni korral töötab printer kiiremini.
  Fujitsu Nordicu juunis esitletud uus laserprinter Print Partner 20W prindib nime kohaselt kiirusega kuni 20 lehekülge minutis. Seda formaadis A4, kuid Print Partner 20W võimaldab ka trükkimist A3- ja A5-formaadis, samuti kirjadele, ümbrikele, kiledele ja mitmesugustele muudele paberitele (maksimaalsed mõõtmed 216x360 mm).
  Lisavarustuse hulka kuulub võimalus trükkida uue Fujitsu Print Partneriga paberi mõlemale poolele.
  Kahepoolsel trükkimisel väljastab printer minutis 20 asemel 16 A4-formaadis lehekülge.
  Fujitsu uue printeri muutmälu RAM on kaheksa megabaiti, seda saab suurendada kuni 72 MBni. Print Partner 20W saab kergesti ühendada ka võrguprinteriks.
  Mõõtudelt on Fujitsu printer oma A3-formaadi klassis väikseim, sobides mugavalt näiteks kontori nurka. Printeri kaal 25 kilogrammi on arvestatud lisakassettideta. Hind 30 000 krooni on antud ilma lisakassettide maksumuseta. Fujitsu arvestuse kohaselt peaks nende uus printer töötama vähemalt 4000 tundi, enne kui sel võiks mõni viga ilmneda. Keskmine remondiaeg ulatub firma teatel poole tunnini.
  Eestisse peaks printer müüki jõudma kõige varem kuu aja pärast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Advokaat: ettevõtjad arvavad, et keegi väga ootab nende kaebusi
Suurem osa ettevõtjatest ei puutu igapäevaselt kokku kriminaalmenetlustega, mistõttu on neil kogu protsessi kohta mitmeid eel- ning eksiarvamusi. Adovokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Risto Käbi sõnul viitavad vahel liigsete detailidega sisustatud kuriteoteated ettevõtjate arvamusele, et keegi väga ootab nende kaebusi. Nii see Käbi sõnul tegelikult ei ole.
Suurem osa ettevõtjatest ei puutu igapäevaselt kokku kriminaalmenetlustega, mistõttu on neil kogu protsessi kohta mitmeid eel- ning eksiarvamusi. Adovokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Risto Käbi sõnul viitavad vahel liigsete detailidega sisustatud kuriteoteated ettevõtjate arvamusele, et keegi väga ootab nende kaebusi. Nii see Käbi sõnul tegelikult ei ole.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.