Indrek Kald • 8. juuli 1999 kell 22:00

Fujitsu prindib eri suuruses paberitele

Fujitsu uue laserprinteri eraldusvõime on 1200 punkti tolli kohta (dpi), mis ületab paljude teiste printerite resolutsiooni. Fujitsu Print Partner 20W tagab parima kvaliteedi must-valgetele trükistele.

Tihti jääb laserprinteri eraldusvõime 600 dpi tasemele, kuid uuel Fujitsul on see kaks korda kõrgem, 1200 dpi. Printeri parem eraldusteravus tagab kvaliteetsema väljatrüki. Fujitsu resolutsiooni saab seada ka 600 dpi tasemele. Madalama resolutsiooni korral töötab printer kiiremini.

Fujitsu Nordicu juunis esitletud uus laserprinter Print Partner 20W prindib nime kohaselt kiirusega kuni 20 lehekülge minutis. Seda formaadis A4, kuid Print Partner 20W võimaldab ka trükkimist A3- ja A5-formaadis, samuti kirjadele, ümbrikele, kiledele ja mitmesugustele muudele paberitele (maksimaalsed mõõtmed 216x360 mm).

Lisavarustuse hulka kuulub võimalus trükkida uue Fujitsu Print Partneriga paberi mõlemale poolele.

Kahepoolsel trükkimisel väljastab printer minutis 20 asemel 16 A4-formaadis lehekülge.

Fujitsu uue printeri muutmälu RAM on kaheksa megabaiti, seda saab suurendada kuni 72 MBni. Print Partner 20W saab kergesti ühendada ka võrguprinteriks.

Mõõtudelt on Fujitsu printer oma A3-formaadi klassis väikseim, sobides mugavalt näiteks kontori nurka. Printeri kaal 25 kilogrammi on arvestatud lisakassettideta. Hind 30 000 krooni on antud ilma lisakassettide maksumuseta. Fujitsu arvestuse kohaselt peaks nende uus printer töötama vähemalt 4000 tundi, enne kui sel võiks mõni viga ilmneda. Keskmine remondiaeg ulatub firma teatel poole tunnini.

Eestisse peaks printer müüki jõudma kõige varem kuu aja pärast.

Hetkel kuum