18. august 1999 kell 22:00

Linnavalitsus toetab Tallinna Soojuse laenu

Tallinna abilinnapea Heigo Kaldra ütles, et linnavalitsus menetles eelmisel nädalal küsimust kahel päeval ning otsustas heaks kiita toetuskirja Tallinna Soojusele EBRD-lt viie miljoni euro (78,2 miljoni krooni) laenamiseks.

Tallinna toetuskiri laenule kinnitab, et linn on ettevõtte laenust ja selle tingimustest teadlik ning need on kirjalikult fikseeritud, selgitas Kaldra. Ta rõhutas, et toetuskiri ei tähenda laenu garanteerimist linna poolt.

Tallinna Soojus on suurim soojusenergia tootja Eestis. Firma varustab kütte ja sooja veega 71 protsenti Tallinna linnast. Tänavu investeerib Tallinna Soojus Maailmapanga laenu raames pealinna soojamajandusse üle 75 miljoni krooni. Tulevaks aastaks kinnitas ettevõtte nõukogu 121,96 miljoni kroonise investeeringute kava.

Autor: BNS

Hetkel kuum