• Jaga lugu:

  Koda hoiatas maaklereid

  Eile saatis Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse esimees Kalev Roosiväli juhatuse nimel pressiteate, kus tauniti üleeile Äripäevas klientide tehingute maksuametile avaldamist propageerinud kinnisvarafirma Arco Vara maakleri Lauri Laanoja käitumist. «Ma loodan, et tegu oli Laanoja puuduliku oskusega sõnastada oma arvamust, vastasel juhul on küsitav tema sobivus töötada kinnisvaramaaklerina,» ütles Roosiväli, kes on ka Pindi Kinnisvara Tallinna büroo juhataja. «Koja kiiret reageerimist maakleri käitumisele võib käsitleda kui hoiatust kõikidele kinnisvaramaakleritele, kes soovivad kunagi maaklerite koja liikmeks saada,» sõnas Roosiväli.
  Kinnisvarafirma Arco Vara juhatuse esimees Ivar Siimar kinnitas, et maaklereid on teadvustatud probleemi tõsidusest ning sarnaseid avaldusi Arco Vara töötajad ei enam ei tee. Maakleritelt küsitakse harva kommentaare, mistõttu oli tegu Laanoja-poolse arvamuse eksliku väljendusega, seletas Siimar. «Me kaitseme oma kliente,» kinnitas ta.
  Üleeilses Äripäevas rääkis Laanoja, et ta on uurinud, miks maksuamet ei tunne huvi, kas kinnisvarafirma klient maksab üüritehingutelt makse.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.