• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus Motorola toetab kõiki GSM-võrke

  ooteaeg: kuni 150 tundi
  kõneaeg: kuni 210 minutit
  sagedus: GSM 900/1800/1900 MHz
  kaal: 108 grammi
  keeled: eesti, vene jt
  hind: 6500 krooni
  Motorola Timeport on esimene mobiiltelefon, mis töötab kõigis maailma GSM-mobiilsidevõrkudes. Uus telefon jõuab Eestis müüki novembris.
  Motorola uue Timeporti tooteperekonna esindaja L7089 töötab lisaks sagedustele 900 ja 1800 megahertsi ka USAs ja Kanadas kasutatavas sagedusalas 1900 MHz. Esimese Motorola mudelina on Timeport varustatud infrapunaühendust (IrDA) võimaldava pordiga. Ühenduse arvuti, printeri või teise telefoniga saab luua infrapunakiire abil.
  Lisaks kolmesageduslikkusele on Motorolal uuenduslik ka disain. Välimuselt meenutab see vägagi Nokia menumudelit 6110, erinedes pikema antenni ja suurema arvu klahvide poolest.
  Motorolale iseloomulikult on Timeport varustatud eraldi klahviga kõneposti helistamiseks. Samuti pääseb eriklahviga enimkasutatavate toimingute menüüsse (telefonimärkmikust nime leidmine, SIM-kaardile nime lisamine, infrapunaühenduse aktiveerimine, aku laetuse näit, helilõikude ettemängimine, telefoni helina vaigistamine, lühisõnumi lugemine, vibreerimise sisse- ja väljalülitamine, suunamise sisse- ja väljalülitamine.) Iga kasutaja saab ise enimkasutatavate toimingute menüüd muuta. Samuti saab uuel Motorolal aktiveerida menüüst kümme funktsiooni häälvalimise abil.
  Uus telefon võimaldab sarnaselt Motorola varasematele mudelitele salvestada kõnet kolme minuti ulatuses nummerdatud salvestustena. Seejuures saab salvestada kõne mõlemat osapoolt, kusjuures sissehelistajale antakse salvestamisest märku vastava signaaliga.
  Häälvalimist saab seada 25-le telefoni märkmikus olevale nimele, aga mitte SIM-kaardi nimedele. Mugav lisavõimalus on ka sissetulevast kõnest märkuandmine vibreerimise abil. Miinusena on ka sellel Motorola mudelil ainult üks meloodia, ülejäänud on igasugu tirinad.
  Kui varem salvestasid Motorola telefonid sissetulnud ja vastamata kõned ühte nimekirja, kus ei olnud võimalik neid eristada, siis Timeport märgistab loetelus vastamata kõned miinusmärgiga ja vastatud kõned plussmärgiga.
  Disainilt sarnaneb uus Motorola Nokia mudeliga 6110.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Ökonomist: 20-30% hinnatõusud panevad kinnisvara ostmisel spekuleerima
20-30protsendilised hinnakasvud panevad inimesi kinnisvaraturul spekuleerima ning see on koht, kus asjad võivad väga valesti minna, rääkis Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
20-30protsendilised hinnakasvud panevad inimesi kinnisvaraturul spekuleerima ning see on koht, kus asjad võivad väga valesti minna, rääkis Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Jüri Käo: Ameerika mäed jätkuvad – kiirused kasvavad ja pöörded lähevad järsemaks Vene turg ei toimi vähemalt kümme aastat
Suurettevõtja Jüri Käo võrdles Eesti majanduse olukorda Ameerika mägedega - sa ei tea, mis sind järgmise kurvi taga ootab. Metsiku inflatsiooni ja muutuste ajal on Käo sõnul kõige olulisem tegutsemine ja kohanemine.
Suurettevõtja Jüri Käo võrdles Eesti majanduse olukorda Ameerika mägedega - sa ei tea, mis sind järgmise kurvi taga ootab. Metsiku inflatsiooni ja muutuste ajal on Käo sõnul kõige olulisem tegutsemine ja kohanemine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.