ÄP fototoimetus • 29. september 1999 kell 22:00

A2T sunnib kaarti vahetama

1. oktoobrist saab Eesti Telefoni taksofonides kasutada vaid värvilise serva ja logoga «Enter 2000» märgitud telefonikaarte. Uued kaardid tulid müügile juunis.

Vanu telefonikaarte saab tühjaks rääkida kuu aja jooksul ja ainult Eesti Telefoni teeninduskeskustes. Samuti võivad soovijad oktoobrikuus lasta oma vanadele kaartidele jäänud kõneaega kanda üle uutele, «Enter 2000» märgistust kandvatele kaartidele. Seda saab teha üle Eesti 23s Eesti Telefoni teeninduskeskuses.

Peamine põhjus, miks kaardid välja vahetati, oli soov muuta taksofonides kasutatav tarkvara ja kaardilugejad kindlaks aasta 2000 probleemi suhtes. Uute kaartide vastupidamise eelolevale aastavahetusele tagab tootja. Samu tarkvaramuudatusi viiakse praegu läbi ka Soomes ja mujal Euroopas.

Eesti Telefoni teatel on uued kaardid varasematest töökindlamad, samuti on nende võltsimine raskendatud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum