• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pandimaja töötaja tapjad ja kuld leitud

  Samal teemal: Pandimajja tuuakse varastatud kraami (13.10.1998)
  Pärast firma AL&TA pandimaja töötaja mõrvamist eelmise aasta 6. oktoobril tekkis kahtlus, et pandimajja oli toodud ka varastatud ja röövitud esemeid. Politsei ennustuste kohaselt võis uurimise alla minna umbes 500 pandilepingut. «Narva maantee 2 asuv pandimaja pole pandimaja tavalises mõttes. On alust väita, et sinna tuuakse varastatud või röövitud asju,» ütles toona Tallinna kriminaalpolitsei komissari Artur T?ulitski.
  Nüüd väidab T?ulitski, et tegemist pole varastatud kraamiga, et tapmine ja varastatud kraami kahtlus polnud omavahel seotud. Unustatud on ka väide, et tavaliste varaste kõrval kohtab pandimaja läheduses narkomaane ja hiljuti vanglast vabanenuid, kes mitmesuguseid esemeid pandiks andma kibelevad.
  Küll on politsei kinni võtnud mehed, kes pandimaja 39aastase naistöötaja, kahe lapse ema, mõrvasid. Kaks Tallinnast pärit vene rahvusest meest tabati kuu aega pärast tapmist röövitud kullaga Riias. Kurjategijad pidas Eestist tulnud informatsiooni põhjal kinni Läti politsei, kes esitas meestele süüdistuse salakaubaveos.
  Praegugi viibivad tapjad Riias, oodates salakaubaveosüüdistuses kohtuotsust. Et Läti kohtutes on pikk järjekord, lähevad 1973. ja 1975. aastal sündinud mehed, kellest ühel on ka narkodiileri maine, kohtulaua ette alles kevadel. Seejärel saabub Eesti õigusemõistjate kord meestele karistus määrata -- oma süü on nad üles tunnistanud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Kliimaidud on kaasanud tänavu rekordiliselt investeeringuid
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Õiguskomisjon toetab kaubanduse paindlikumaid töölepinguid
Riigikogu õiguskomisjon toetas tänasel istungil üksmeelselt töölepingu seadusesse muutuvtundide kokkulepete lisamist, mis loob võimaluse sõlmida esialgu vaid jaekaubanduses paindlikumaid töölepinguid.
Riigikogu õiguskomisjon toetas tänasel istungil üksmeelselt töölepingu seadusesse muutuvtundide kokkulepete lisamist, mis loob võimaluse sõlmida esialgu vaid jaekaubanduses paindlikumaid töölepinguid.