Viktoria Korpan • 6. oktoober 1999 kell 22:00

Hansapank jätkab Tõnis Sildmäeta

Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt ütles eile, et Tõnis Sildmäe lahkub IT-direktori kohalt poolte kokkuleppel. «Töö on olnud väga pingeline ja Tõnis on tahtnud mitu korda lahkuda,» tõdes Neivelt.

Hansapanga juhatus kavatseb teha järgmisele korralisele aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku valida Tõnis Sildmäe Hansapanga nõukogu liikmeks, et tema pikaajalist töökogemust ja turutunnetust Hansapangas nõukogu tasandil ellu rakendada, lausus Neivelt.

Neivelti sõnul on Hansapank Tõnis Sildmäe juhtimisel kaheksa aasta jooksul ehitanud üles Ida-Euroopa mastaabis ainulaadse infosüsteemi. «Nüüd, mil ühinemisjärgne kahe panga infosüsteemide liitmine on lõpetatud, peame olemasolevaid teenuseid jõuliselt edasi arendama ning samas tagama teenuse kõrge kvaliteedi, milleks peame tööprotsesse muutma ning tooma uusi inimesi juhtimisse,» lisas ta. Neivelt rääkis, et Hansapanga IT-osakonda hakkab juhtima kaks inimest, üks asub vastutama tehnilise ja teine halduspoole eest. Töötajate nimed avalikustatakse järgmise nädala alguseks.

Aastatel 1992--1995 osutas Sildmäe asutatud AS Crebit Hansapangale IT-teenust. 1995. aasta lõpus liideti Crebit Hansapangaga.

Hetkel kuum