17. oktoober 1999 kell 22:00

Erakonnakaaslased vedasid Savisaart alt

Loogiline oleks, et Tallinna Soojuse nõukogu liikmed vähemalt energiaseadust tunneksid, aga võta näpust -- nad ei tea, et ettevõte ei saa omatahtsi soojuse hinda alandada, seda otsustab energiaturu inspektsioon. Ning ka siis, kui inspektsioon on kinnitanud hinnamuutuse, tuleb sellest teavitada vähemalt pool aastat ette. Keskerakondlastest nõukogu liikmed Liina Tõnisson ja Urmas Sõõrumaa on asjatundmatuse tõttu vedanud oma poliitilist juhti Edgar Savisaart rängalt alt -- viimane lubas enne valimisi alandada mitte üksnes vee, vaid ka sooja hinda. Nüüd on Savisaar täiesti tahtmatult sunnitud oma valijaid petma. Aga mis võib olla hirmsam, kui sattuda ühte paati parteidega, kes muudkui lubasid, aga ei teinud midagi.

Hetkel kuum