ÄP fototoimetus • 14. november 1999 kell 22:00

Standardil 10mln tellimus Peterburist

Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi ütles reedel, et tema ettevõte sisustab kahes etapis hotelli Moskva 600 numbrituba, mis vahetab järgmisel aastal Peterburis toimuvateks jäähoki maailmameistrivõistlusteks välja kogu sisseseade.

Standard võitis tellimuse hankekonkursil koos Soome ettevõttega Sotka, kes tarnib hotellile voodid ja toolid.

Hotelli Moskva sisustamine toimub kahes etapis ning Standard tarnib esimese 200 toa mööbli juba 14. detsembriks. Ülejäänud 400 tuba saavad sisustuse 1. maiks.

Oktoobris käisid hotelli esindajad tutvumas Standardi tootmisega, et olla veendunud ettevõtte võimes tellimus täita. Peterburi Sotka direktor Raivo Kukk ütles, et konkurssi aitas võita tema ettevõtte pikaajaline hotellidele mööbli müümise kogemus Venemaal.

Soomlased otsustasid valida partneriks Eesti ettevõtte, sest 35% Standardi aktsiatest kuulub Sotkale.

Autor: ÄP

Hetkel kuum