Inno Tähismaa • 3. mai 2000 kell 10:27

Mis on tüüpilised vead mida Eesti ettevõtjad tehnoloogia alal teevad? (vastab Linnar Viik)

Küsimus: Missugused on tüüpilised vead, mida Eesti ettevõtjad tehnoloogia alal teevad või mis neid kõige enam ohustab?

Vastus:

Esmalt vähene teadvustamine tehnoloogia võimalustest oma äri edendamisel. Kuna tehnoloogia rakendusel tekkiv säästuefekt on ainult üks ning kiireltsaavutatav pool, siis tuleb rohkem tähelepanu pöörata tehnoloogia rakendustes tekkivatele muudele efektidele, eelkõige skaleerimisvõimalustele. See eeldab visiooni ja haaret, mida pole paljudele antud. Tehnoloogia rakendustes on õige arvutikasti ja netitraadi ostmine väikese riskiga ning suhteliselt ebaoluline võrreldes inimeste koolituse ja ärimudeli kohaldamisega tehnoloogia võimalusi arvestavaks. Kapitaliseerige oma inimesed, mitte arvutid!

Hetkel kuum