7. juuni 2000 kell 7:12

San Francisco Föderaalreservi president Robert Parry rääkis USA aktsiaturu alla

San Francisco Föderaalreservi president Robert Parry rääkis turu alla, teatades, et Fedil on veel vara deklareerida võitu sõjas inflatsiooni vastu. Tema sõnul on vara teha järeldusi vaid ühe kuu või isegi kvartali andmete põhjal, kuna puudub kindlus, kas trend jätkub.

Sõnavõtt mõjus aktsiaturgudele halvasti. Tehnoloogiaaktsiad ühinesid languses intressitundlike pangaaktsiate ning jaekaubandusettevõtete aktsiatega.

Nasdaqi aktsiaindeks kaotas teisipäeval 1,71 protsenti oma väärtusest, langedes 3756,39 punktile. Dow tööstuslik keskmine andis kukkus 0,74 protsenti, 10735,57 punktile. Laiemad indeksid nagu S P 500 ja Wilshire 5000 langesid vastavalt 0,67 ja 0,77 protsenti.

Reutersi põhjal

Hetkel kuum