Ülo Toomsalu • 21. juuni 2000 kell 6:12

Varsti saab Tallinnas parkimise eest mobiili abil maksta

Tuleval laupäeval käivitub Tallinnas parkimise eest maksmine mobiiltelefoni abil, mis linna transpordiameti juhtide hinnangul muudab autoomanike elu mugavamaks ning peaks aitama vähendada tasuta parkimist, kirjutab Postimees.

Tallinna transpordiameti juhataja Mati Songisepp ütles eile, et 1. juulist saab parkimise eest mobiiltelefoni abil tasuda kogu kesklinna ja vanalinna tasulise parkimise alal. 'Kui on võimalus mugavalt tasuda, siis tuleb kindlasti ka maksjaid juurde,' lausus ta.

Esialgu saavad mobiiltelefoni abil parkimise eest tasuda rohkem kui 250 000 Eesti Mobiiltelefoni (EMT) klienti. Firma avalike suhete juht Jüri Kriisemann ütles, et praegu käivad läbirääkimised teiste mobiilioperaatoritega ning alates 1. septembrist peaks uudne teenus laienema ka Radiolinja ja Q GSMi klientidele.

Hetkel kuum