Madli Zobel • 5. juuli 2000 kell 9:35

IT firma kasvatas käivet veerandi võrra

Baltic Computer Systemsi (BCS) jooksva majandusaasta esimesed 6 kuud möödusid vastavalt prognoosidele, ütles BCSi turundusdirektor Erko Tamuri. Käibekasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga oli veerand.

Ettevõtte netokäive ulatus Tamuri sõnul pea 67 miljoni kroonini. Baltic Computer Systemsi planeeritav netokäive aastal 2000 on 150 miljonit krooni ja kasum 4 milj. krooni.

Baltic Computer Systems on Eesti suurimaid infotehnoloogiaettevõtteid, kelle põhitegevusaladeks on arvutikoolitus, IT-lahenduste arendus ja teenindus ning arvutustehnika müük ja hooldus. Ettevõte jätkab oma tegevuse aktiviseerimist uute IT-lahenduste turustamisel vastavalt 2000 aasta plaanidele.

Baltic Computer Systemsi netokäive aastal 1999 oli 121 milj. krooni. Käesoleval ajal töötab ettevõttes 100 inimest.

Hetkel kuum