• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tehnoloogiaaktsiatel rasked ajad

  Ühendriikide aktsiaturud alustasid eilset kauplemispäeva tehnoloogiasektori järjekordse kukkumisega.
  Analüütikute arvates hakkab ülehinnatud tehnoloogiasektori aktsiahindades kajastuma viimase aja kasumiprognooside kärpimine ning kasumite edasine võimalik vähenemine. Samas loodavad osad analüütikud lähenevalt majandustulemuste avaldamise perioodilt ka konkreetseid positiivseid tulemusi, kuna senine allapoole liikumine on olnud tingitud eelkõige prognooside kärpimisest ning tegelikke tulemusi veel enamiku ettevõtete puhul ei teata.
  Teisipäevase kauplemispäeva enam kui 3%-lise kukkumisega lõpetanud Nasdaqi üldindeks liikus eile kaks tundi pärast kauplemise algust 1,25% madalamal 3412,50 punktil.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine liikus samal ajal 0,5% plussis 10 773,44 punktil. New Yorgi börsi aitasid plussi raha liikumine tehnoloogiasektorist kindlamaks peetavatesse kvaliteetaktsiatesse ning lennundusgigandi Boeing teade kahemiljardilise Air France?i korraldatud konkursi võitmisest.
  Stockholmi börs läks eile Nasdaqi teisipäevase kukkumise mõjul langusse. Börsi üldindeks langes kokkuvõttes 1,25% 5443,58 punktile.
  Helsingi börs lõpetas eilse kauplemispäeva miinuses. HEX-üldindeks kukkus 2,29% 13 082,81 punktile.
  Maaklerite hinnangul jääb turg ettevaatlikuks 26. oktoobrini, mil avaldatakse Nokia III kvartali majandustulemused. Nokia langes eile 2,6% 46,10 eurole. Turul liikusid kuulujutud ka Nokia kasumiprognoosi võimalikust kärpimisest, mis küll enamike maaklerite arvates tõele ei vasta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.