• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autoäri Saksamaaga kuivab kokku

  Kui seitse aastat tagasi toodi Eestisse kasutatud sõiduautosid ligi 20 korda rohkem kui uusi, siis juba selle aasta lõpuks nende arv võrdsustub, kirjutab homse Äripäeva autorubriik.

  Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu juhatuse esimees Jaak Uudla ennustab, et juba tuleval aastal registreeritakse Eestis esmakordselt rohkem uusi kui Läänest toodud kasutatud autosid.
  Uudla sõnul pani Eesti iseseisvumine aluse ulatuslikule autokaubandusele, paralleelselt esimeste uute autode maaletoojate tekkega alustasid sajad firmad ja üksikisikud kasutatud autode importi Saksamaalt, Hollandist ja mujalt. Rekordaastal 1993 registreeriti Eestis esmakordselt 50 555 Läänest toodud kasutatud sõiduautot, samal ajal kui uusi kanti registrisse vaid 2613.
  Nüüd hakkame jõudma sinnamaale, et endistest uutest on saamas kasutatud vahetusautod, mis lähevad soodsate hindadega teisele ringile ja läänest toodavate kasutatud autode vastu muutub vajadus üha väiksemaks.
  Uudise vahendas Tõnu Tramm
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.