• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekomi aktsia korrektsioon

  Börsil oli eile ootamatult suur käive (29,5 mln krooni), tehinguid tehti 105. Äripäeva indeks tõusis 0,36 protsenti 415,01 punktile.
  Telekomi aktsia tegi eilse languse järel korrektsiooni, tõustes 3,93 protsenti 92,50 kroonile 3,6 mln kroonise käibe juures.
  Teise juhtivaktsia Hansapanga aktsia hind langes 0,79 protsenti 126,25 kroonile 4 mln kroonise käibe juures. Merko Ehituse aktsia kaotas 1,16 protsenti, sulgudes 1,1 mln kroonisel käibel 34 krooni tasemel. Norma aktsia tõusis 43 kroonile ehk 2,14 protsenti 3,8 mln kroonise käibe juures. Päeva suurima käibe lõi taas Ühispanga aktsia 15 mln krooniga. Ühispanga hinnatase ei muutunud, jäädes 37,95 kroonile ehk 5 senti alla SEBi pakkumishinna.
  Pro Kapital teatas Kristiine Keskuse aktsiate noteerimisotsuse muutmisest, mis seisneb uue emissiooni korraldamata jätmises. Pro Kapital müüb 9 mln oma valduses olevat Kristiine Keskuse aktsiat ehk 50 protsenti firmast hinnaga 23 krooni aktsia. Kokku loodab Pro Kapital leida seeläbi 207 mln krooni huviliste raha, kes on valmis investeerima Kristiine Keskusesse.
  Pro Kapital otsustas eile ka kärpida grandioosseid arenguplaane, jättes loomata multiplekskino. Põhjusena toodi kasvav nõudlus rendipindade vastu Kristiine Keskuses, mida on raske uskuda. Uuenenud laienduskava nõuab investeeringuid 130 mln krooni ulatuses, mis kaetakse omakapitali ja pangalaenu arvel. Kristiine Keskus ei saa selle emissiooni käigus uut raha, lihtsalt Pro Kapital võtab projektist raha välja, vähendades oma osalust ja riski.
  Investeeringu kasumlikkust on veel vara hinnata, kuna emissiooniprospekti pole veel avaldatud. Ka viimase nelja kvartali majandustulemusi pole ettevõte avalikustanud, mistõttu aktsia väärtuse ja hinna kohta on veel vara järeldusi teha. Ettevõtte lisandumine börsile on iseenesest positiivne samm.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.