Madli Zobel • 20. oktoober 2000 kell 7:55

RE Mõõdukad avab uue kantselei

Rahvaerakond Mõõdukate uue kantselei avamisel, mille käigus tutvustatakse erakonna tegevust ja tulevikuplaane, samuti antakse vastuseid päevapoliitilistele küsimustele, teatas Mõõdukate meediakoordinaator Olari Koppel.

Mõõdukate esimees Andres Tarand räägib teemal erakond Eesti poliitilisel maastikul, sotsiaalne dimensioon Eesti poliitikas; Mõõdukate aseesimees, välisminister Toomas Hendrik Ilves kõneleb suhetest Euroopa partneritega, Eesti teel Euroopa Liitu; Mõõdukate peasekretär Tõnu Kõiv selgitab päevapoliitilisi küsimusi, suhteid partnerite ja opositsiooniga, erakonna arengut ja projekte.

Ühendus Noored Mõõdukad esitleb koos Eesti Üliõpilaskondade Liiduga helkuriprojekti ?Särav Laps?, mille raames jagatakse novembri alguses Eesti koolides laiali ligi

16 000 helkurit.

Hetkel kuum