• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kallas pääses PEPi protsessist

  Vastavalt prokuratuuriseadusele on riigi peaprokuröril õigus asendada kriminaalmenetluses alluvat prokuröri. Kuna tegemist on keeruka kriminaalasjaga, siis pidas peaprokurör vajalikuks asendada kohtuasjas Tallinna linnakohtus riiklikku süüdistust esindanud prokuröri.
  ?Õigust mõistab kohus, kes on Siim Kallase neljal korral õigeks mõistnud ja mul ei ole põhjust mitte usaldada Eesti kohtusüsteemi,? lausus Sepp.
  Tallinna linnakohus mõistis möödunud kolmapäeval Kallase valeandmete esitamise kriminaalasjas kuriteo koosseisu puudumise tõttu õigeks. Prokurör nõudis Kallase süüdimõistmist Eesti Panga juhina keskpanga audiitorile valeandmete esitamises ja tema karistamist selle eest 4500kroonise rahatrahviga.
  Süüdistuse järgi esitas Kallas Eesti Panga presidendina Cooper & Lybrandi audiitorile 1995. aasta veebruaris valeandmeid, jättes esitamata keskpanga ja PEPi vahel 1994. aasta 30. novembril sõlmitud 10 miljoni USA dollari investeerimise lepingu.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.