• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kliendid oleks Stockmanni liftis peaaegu lämbunud

  Samas liftis viibinud Äripäeva töötaja sõnul istusid laupäeval kella 14 paiku paarkümmend minutit liftis kinni kolm last ja kaheksa täiskasvanut. Liftis oleva kellanupu vajutamise ning pika kellahelistamise peale keegi ei reageerinud, statsionaarset telefoni liftis polnud.
  ?Kannatasime seejärel veel 10 minutit, inimesed leemendasid higist ja vaevama hakkas õhupuudus,? selgitas kohalviibinu. Seejärel helistas ta mobiiltelefoniga infoliinile 1182, lasi ennast ühendada Stockmanni infolauaga ning palus abi.
  Viis minutit pärast telefonikõnet kuulsid liftis olijad väljastpoolt hõikumist, millele ka vastu hüüdsid, kuid sellele ei järgnenud mingit reaktsiooni.
  ?Osa inimesi oli minestamise äärel, ühtegi õhuauku liftis ka polnud,? kirjeldas liftis kinni istunu olukorda. Seejärel helistati uuesti mobiiltelefoniga infoliinile 1182 ning lasti ennast ühendada kaubamaja infolauaga. Pärast teistkordset olukorrast teavitamist avasid Stockmanni turvamehed lifti uksed.
  Stockmanni direktor Maisa Hakola sõnul on rikkis lift ära parandatud ning rohkem probleeme ei tohiks esineda. ?Selliseid asju kahjuks toimub mõnikord,? tõdes ta. Hakola sõnul on igas liftis kellanupp, millega saab kutsuda abi.
  Hakola ei osanud kommenteerida, miks laupäeval keegi kellahelina peale kohe ei reageerinud ning inimesed päästeti liftist alles pärast kahte mobiilikõnet Stockmanni infolauda.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.