Ülo Toomsalu • 17. november 2000 kell 6:18

Vene ärimehed ihkavad Kännu Kuke restorani

Kännu Kuke restoranikompleksi ostmisel konkureerivad Tallinna keskturu juhi Vadim Polistsuki alluv ning pealinnas juba mitut suurt kinnisvaraobjekti omav Boriss Danilov, kirjutab Eesti Päevaleht.

Merekeskuse rentimisega tuntuks saanud OÜ Dagerree direktor Boriss Danilov saatis Mustamäe halduskogusse kirja, kinnitades, et on valmis osalema Kännu Kuke avalikul enampakkumisel, kui Tallinna volikogu lükkab tagasi Mustamäe linnaosa vanema Pavel Starostini ettepaneku müüa restoran otsustuskorras hoonet rentivale OÜ Henimile.

Starostini ettepaneku järgi peaks Henimi, mille juhatuse ainus liige on äriregistri andmetel keskturu juhi Vadim Poli?t?uki ihukaitsja Valeri Kuznetsov, Kännu Kuke eest maksma 1,3 miljonit krooni.

Danilovi hinnangul oleks 1,3 miljonit krooni Kännu Kuke eest ilmselgelt madal hind. 'See on üks Mustamäe paremaid kohti teeninduskeskuse jaoks,' ütles Danilov. 'Kui Kännu Kuke saaks kätte 1,3 miljoni krooni eest, siis on selge, et seda tahetakse kaks korda kallimalt edasi müüa.'

Hetkel kuum