• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helsingi Motor Show ? tipptasemel meelelahutus

  24.?26. novembrini toimub Helsingi messikeskuses järjekordne Helsingi Motor Show, mis kindlasti pakub huvi ka paljudele eestlastele. Messil võib näha uuemaid sõiduautosid ja maailmaklassi võistlustehnikat, loomulikult ei puudu ka raamatu- ja mudelimüüjad ning meelelahutusüritused.
  Tänavuse näituse üheks pärliks on kindlasti Le Mans?i 24 tunni sõidu võitnud Audi R8, kuid esindatud on ka paljud teised võistlussarjad eesotsas vormel 1ga.
  Soome esmaesitluses on mitmed uued mudelid, nagu näiteks hiljuti aasta autoks valitud Alfa Romeo 147, Ford Mondeo, Audi A4, Ferrari Modena Spider, Peugeot 206 CC, Renault Laguna II, Subaru Impreza, BMW Z8, Opel Speedster jt.
  Näitus on avatud 24. novembril kell 12.00?19.00, 25. ja 26. novembril kell 10.00?18.00. Täiskasvanu pilet maksab 60 ja 7?16aastastele 30 marka, noorematele on näitus tasuta. Helsingi messikeskus asub aadressil Messuaukio 1. Kesklinnast saab sinna trammidega 7A ja 7B ning rongiga (väljuda Pasila jaamas).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
USA aktsiaturud alustasid nädalat jõudsa tõusuga
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.