Andres Kärssin • 24. november 2000 kell 11:56

Tallinna koalitsioon lükkas üüri piirmäära arutamise edasi

Tallinna koalitsiooninõukogu lükkas üüri piirmäära võimalikku muutmist puudutava sisulise arutelu edasi.

Tallinna linnavalitsuse linnavaranõunik Indrek Oja sõnul leppisid osapooled täna kokku, et pöörduvad kahe nädala pärast üüri piirmäära küsimuse juurde tagasi. Vahepeal arutatakse asja erakondade siseselt.

Tallinna linnavalitsuse kava kaotada järgmise aasta kevadesl üüri piirmäärad pole pärast uute koalitsioonipartnerite lisandumist enam esialgsel kujul päevakorras.

Tallinnas kehtiva üüri piirmäära - 8 krooni ruutmeeter - vabakslaskmist on pooldanud Isamaliit ja Reformierakond, pidevalt on koalitsioonipartnerite kavadele vastu olnud Mõõdukad. Sarnaselt Mõõdukatele on üüri piirmäära kaotamise vastu ka võimuliitu asunud Rahva Valik.

Hetkel kuum