• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETV nõuab arusaamatute kulude katmist

  Läbipaistmatu eelarvega Eesti Televisioon saab tuleva aasta riigieelarvest lisaraha, kuigi pole omanikele selgitanud, kuidas soovib raha kulutada, kirjutab Postimees.

  'Ükskõik kui palju sinna anda, ikka on puudu,' sõnas riigikogu rahanduskomisjoni liige Meelis Atonen (Reformierakond).
  'See on minu isiklik arvamus, kuid on mulje, et ringhäälingunõukogu saab juhatuse esimehelt Aare Urmilt sama vähe andmeid, kui eelmine koosseis sai Toomas Lepalt,' lisas ta.
  ETV juhtkond ei soovinud läinud nädalal vastata Postimehe küsimustele riigitelevisiooni 2001. aasta eelarve kohta, osutades sellele, et kõrgemalseisev organ - ringhäälingunõukogu - pole seni ETV lõplikku eelarvet kinnitanud.
  Seetõttu pole võimalik võrrelda saatepäeva või -tunni hinda eri telekanalite vahel. Samas tunnistab näiteks rahandusministeerium, et ka riigil puuduvad andmed ETV eelarve tegelike kulude kohta.
  Lisaks 2001. aasta riigieelarvest juba kindlustatud 84 miljonile on ETV-l oodata lõviosa koalitsiooni parandusettepaneku kaudu ringhäälingule lubatud 21,2 miljonist kroonist.
  Sellest summast läheb 1,2 miljonit ringhäälingunõukogu tegevuskulude katmiseks, ning 20 miljonit tuleb jagada Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio vahel.
  Ringhäälingunõukogu esimees Tiit Sinissaar (Isamaaliit) ütles reedel agentuurile BNS, et 20 miljoni jaotus televisiooni ja raadio vahel selgub pärast riigieelarve vastuvõtmist. Ilmselt läheb üks kolmandik Eesti Raadiole ja kaks kolmandikku televisioonile.
  Reformierakonna parlamendifraktsiooni aseesimees Atonen tõdes, et sellist rahajaotust pole valitsusliidus kokku lepitud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Wall Street haaras langusega kaasa ka Aasia turu
Aasia aktsiad järgisid neljapäeval Wall Streeti järsku langust: investorid muretsesid kasvava ülemaailmse inflatsiooni, Hiina COVIDi nullpoliitika ja Ukraina sõja pärast järjest enam.
Aasia aktsiad järgisid neljapäeval Wall Streeti järsku langust: investorid muretsesid kasvava ülemaailmse inflatsiooni, Hiina COVIDi nullpoliitika ja Ukraina sõja pärast järjest enam.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Välisinvestorid on Eestiga rohkem rahul, kuid pole kedagi palgata
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.