• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reformierakond: eelarves tuleb suurendada posti kojukande dotatsiooni

  Reedel Otepää külje all Pühajärvel kogunenud reformierakonna volikogu ei pea õigeks teede- ja sideministeeriumi kava vähendada järgmise aasta riigieelarves üle kahe korra posti kojukandeks eraldatavat toetussummat, teatas erakonna esindaja.

  Reformierakonna volikogu on seisukohal, et seoses elukalliduse tõusu, eriti kütuse hinna tõusuga, tuleks posti kojukande dotatsiooni pigem suurendada, kuid kindlasti mitte vähendada. Järgmise aasta riigieelarve näeb aga ette dotatsiooni vähenemise 15 miljonilt kroonilt 7 miljonile kroonile.
  Reformierakonna volikogu liikme, Tartu linnapea Andrus Ansipi sõnul peab postiteenus olema sama hinna eest kättesaadav igale eesti elanikule sõltumata tema elukohast. 'Isegi üdini internetiseeritud USAs subsideerib riik postiteenust,' ütles Ansip. 'Postiteenuse kallinemine maapiirkondades piirab kodanike juurdepääsu informatsioonile,' lisas ta.
  Ansip ütles, et ei mõista, miks Eestis eelistatakse põhjendamatult üht kommunikatsiooniliiki teistele ning antakse pidavalt lisamiljoneid Eesti Televisioonile, samal ajal aga piiratakse juurdepääsu trükimeediale.
  Reformierakonna volikogu otsustas ka toetada erakonna juhatuse seisukohta siduda pensionide tõus sotsiaalmaksu laekumisega. Pensionide indekseerimine annab pensionäridele kindlustunde, et elukalliduse tõusuga kaasneb ka pensioni suurenemine.
  Reformierakonna volikogu toimus Pühajärvel 24-25. novembrini. Riigikogu liige Meelis Atonen tutvustas volikogu liikmetele 2001. aasta riigieelarve projekti. Volikogu teise päeva märksõnaks oli kommunikatsioon, arutati nii piirkondade töö tõhustamist kui ka piirkondlike organisatsioonide võimalusi oma tööd meedias paremini kajastada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
LHV sisering müüs aktsiaid
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?