• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ungari piirab alkoholi vedu

  Ungari tegi täiendused maksuseadusse, millega vähendas veini ja muude alkohoolsete jookide veol tolliprotseduuride teostamse õigust omavate tollipunktide arvu.
  Piirang kehtib alkohoolsete jookide veol nii Ungarisse, väljaveol Ungarist kui ka transiidil läbi riigi.
  Ungari tollipunktid, millel on õigus teostada tolliprotseduure alkohoolsete kaupade veol:
  - Slovakkia-Ungari piir: Satoraljaujhely, Salgotarjan, Vamosszabadi, Rajka, Komarom, Banreve
  - Austria-Ungari piir: Hegyeshalom, Kophaza, Szentgotthard
  - Sloveenia-Ungari piir: Redics
  - Horvaatia-Unagri piir: Letenye
  - Jugoslaavia-Ungari piir: Röszke, Tompa
  - Rumeenia-Ungari piir: Artand
  - Ukraina-Ungari piir: Zahony
  TIR-märkmiku katte all võib Ungaris vedada viinamarjaveine, sh ka piiritusveine. TIR-märkmiku katte all ei saa vedada vermuteid või muid aromaatsete ainetega maitsestatud viinamarjaveine, kääritatud jooke (õuna- või pirnisiider, mõdu jne), kääritatud jooke, mis on segatud omavahel või mittealkohoolsete jookidega.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.