Andres Reimer • 13. detsember 2000 kell 8:44

Pinge raudtee erastamisel pidurdab otsustamist

Eesti Raudtee arutelu Erastamisagentuuri nõukogus kujunes pingeliseks, mistõttu lükkas nõukogu kella 11.30ks kavandatud pressikonverentsi poole tunni võrra edasi kella 12ks.

Erastamisagentuuri nõukogu otsustab praegu, kas müüa 66 protsenti Eesti Raudtee aktsiatest Põhja-Ameerika taustaga Rail Estoniale või Eesti-Briti-USA ühisprojektile Baltic Rail Service. Eesti ettevõtjaid ja Rootsi riigiraudteed SJ International ühendav Raudtee Erastamise Rahva AS on valitsusallikate sõnul juba varem kaotajaks tunnistatud.

Kuid nõukogu võib lahkehelide tekkimisel otsuse langetamise lükata nädal aega edasi 20. detsembriks, ütles nõukogu liige Ignar Fjuk Reformierakonnast. ?Kõik nõukogu liikmed on oma märkmikutes reserveerinud täiendava kuupäevana20. detsembri,? ütles Fjuk.

Hetkel kuum