• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laar sõlmis ettevõtjatega koostöömemorandumi lisa

  Lisa kohaselt kinnitati soovi regulaarselt kohtuda ning korraldada arvamustevahetusi majanduse arengu ja selle strateegilise planeerimise tähtsamate küsimuste üle. Täna alla kirjutatud dokumendi puhul on tegemist varem sõlmitud memorandumis sätestatud koostöövormide ja üksikasjade täpsustamisega.
  Eile allkirjastatud memorandumi lisas seisab, et osapoolte kokkusaamiste, arvamustevahetuste ja arutelude vormiks on ümarlaud, osapoolte ümarlaud toimub sagedusega üks kord kahe kuu jooksul, üldjuhul iga teise kuu teisel nädalal. Igal ümarlaual lepitakse kokku järgmise ümarlaua toimumise aeg, peaministri büroo informeerib osapooli iga ümarlaua toimumise kohast ja päevakorrast vähemalt kümme päeva enne ümarlaua toimumist.
  Osapooled esitavad peaministri büroole ettepanekud ümarlaua päevakorra osas hiljemalt kaks nädalat enne iga ümarlaua toimumist, ümarlaua päevakorras oleva teema või küsimuse aruteluks saadab selle teema või küsimuse päevakorda võtmist taotlenud osapool vähemalt viis päeva enne ümarlaua toimumist teistele osapooltele. asjakohased materjalid.
  Valitsuse ja ettevõtlusorganisatsioonide koostöömemorandumi järgi toimuvad regulaarsed konsultatsioonid, kus käsitletakse mõlemale poolele huvipakkuvaid teemasid, misläbi suureneb osalusdemokraatia, avalikkuse osalust seadusloome protsessis ja järelevalves riigisektori tegevuse üle.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.