• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Bush peab hakkama lõhenenud riiki ühendama

  Võistlus läbi, võitlus algab ? nii võiks iseloomustada George W. Bushi hetkeseisu peale USA ajaloo pikimat ja tasavägiseimat valimismaratoni, kirjutab Eesti Päevaleht tänases juhtkirjas.

  Võitlus, mis Bushil ees seisab, pole aga mitte niivõrd võitlus Ameerika majanduse, sotsiaalsüsteemi või rahvusvahelise autoriteedi edendamise eest, kuivõrd võitlus sellesama valimismaratoni käigus lõhenenud Ameerika ühiskonna taasühendamise eest.
  Sellel raskel teel on Bushi üks esimesi ja tõsiseimaid väljakutseid USA õigussüsteemi usaldusväärsuse taastamine ja puhastamine poliitilistest kirgedest. Niisama tähtis on sisuliselt patiseisus oleva Kongressi töövõime taastamine.
  Bushi elu teeb raskeks asjaolu, et mitmed kibestunud demokraadid on juba väitnud, et tema võidul puudub seadusjärgne alus. Ja näiteks mustade eestkõneleja Jesse Jackson on suisa hoiatanud, et Bushi ametisse vannutamine võib põhjustada suuri sotsiaalseid rahutusi mustanahaliste seas, kellest 90 protsenti andsid valimistel hääle demokraat Al GoreŽile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.