• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Halvim aasta pärast 1977. aastat

  Ühendriikide aktsiaturgudel võib käesolev aasta kujuneda halvimaks pärast aastat 1977.
  Mõningast olukorra paranemist oodatakse küll Föderaalreservi-poolsest intresside alandamisest, kuid tõenäosus, et see saaks teoks juba homsel vabaturukomitee istungil, on siiski äärmiselt väike. Üldisele pessimismilainele andis reedel oma osa tarkvaragigant Microsoft, kes andis üle 10 aasta kasumihoiatuse, mis ühtlasi oli ettevõtte ajaloo teine. Microsoft põhjendas oma neljanda kvartali suhtes tehtud hoiatust majanduse kasvutempo aeglustumise, oodatust väiksemas personaalarvutite müügi ning ettevõtete vähenevate investeeringutega.
  Tarkvaragigandi hoiatus viis miinusesse nii Dow kui ka Nasdaqi, mis langesid vastavalt 2,25% 10 434,96 punktile ja 2,76 protsenti 2653,76 punktile.
  Stockholmi börs liikus sarnaselt teistele Euroopa börsidele reedel tehnoloogiasektori juhtimisel langussuunas.
  Internetiettevõte Icon Medialab teatas neljanda kvartali 50 miljoni kroonini küündivast kahjumist ning Medialab Asia valdusfirmale Boathouse ostuks tehtud pakkumise tagasivõtmisest. Icon Medialabi aktsia kukkus päeva lõpuks 38,81 protsenti 16,40 Rootsi kroonini süvendades niigi pessimistlikku meelestatust tehnoloogiasektori suhtes.
  Helsingi börsi mõjutas kauplemispäevale eelnenud uudis Microsofti kasumihoiatusest, mis viis börsi juhtaktsiad Nokia ja Sonera langusse. Nokia aktsia langes 5,5 protsenti 51,51 eurole ja Sonera 4,9 protsenti 23,40 eurole.
  HEX indeks langes 4,5 protsenti 13 880, 88 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.