Ülo Toomsalu • 18. detsember 2000 kell 6:11

Narkopolitsei tabas rekordkoguse LSDd

Narkopolitsei leidis hallutsinatsioone tekitavat Eestis seni vähelevinud sünteetilist uimastit LSD tänavu üle kolme korra rohkem kui kõigil varasematel aastatel kokku, kirjutab Eesti Päevaleht.

LSD leidmise kolmekordse tõusu põhjus peitub Tallinna narkopolitsei õnnestunud operatsioonis, kus uimastite katsetamishimulist punkarit mänginud kriminaalpolitseinik meelitas nii lõksu talle 17 LSD doosi müüa üritanud diileri.

?Võtsime ta kinni koos LSDga immutatud markidega, millel oli kujutatud tähistaevas. Ülekuulamisel tunnistas mees, et on olnud narkomaan kaheksa aastat ja müünud uimasteid viis aastat,? rääkis punkarit mänginud juhtivinspektor Avery Tagu.

Kokku on Eesti narkopolitsei saanud tänavu kätte 22 LSDga immutatud marki, millest piisab ühele inimesele narkomaanide keeles 22 tripiks ehk rännakuks teise maailma.

Hetkel kuum