20. detsember 2000 kell 8:34

CV-Online ootab vastukaja

CV-Online ootab oma ettevõtete hindamisfoorumisse konstruktiivset kriitikat, firmade vastulauseid sellele, positiivset või negatiivset vastukaja töötajate, tööotsijate kogemustest Eesti ettevõtetega suhtlemisel, teatas firma.

Järgmine arvamuste vahekokkuvõte tehakse jaanuari lõpus, siis antakse ka preemia sisukamaile autorile. Auhinnaks makstakse välja võitja poolt valitud ühe CV-Online?i koolitusbaasis pakutud kursuse maksumus.

CV-Online pakub alates 5. detsembrist võimalust osaleda online-intervjuudes. Toimivad kaks intervjuufoorumit - 'Tähetõus', kus vastajaiks on säravat karjääri teinud oma ala professionaalid ning 'Tööandja tagatuba', kus vastavad konkreetse firma personalijuhid personalipoliitika ning karjäärivõimaluste kohta antud ettevõttes.

Sel neljapäeval, 21. detsembril vastab küsimustele FKSMi personalijuht Kärt Kirso.

Hetkel kuum