• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu Kaubahalli kõrvale kerkib augustiks äri- ja büroohoone

  Firma GMP Investeeringud plaani kohaselt valmib augustis Tartu Kesklinna Kaubahalli kõrval Küüni ja Vallikraavi tänava nurgal kahe- kuni neljakorruseline äri- ja büroohoone, kirjutab Tartu Postimees.

  GMP Investeeringute juhatuse esimehe Kalle Sultsi väitel on Andres Lunge projekteeritud 2000 ruutmeetri suurusest ehitisest juba üle poole rentniku leidnud, ehitus Küüni 5b krundil peaks algama tuleval nädalal.
  'Esimene ja teine korrus on rendilepingutega kaetud,' kinnitas Sults, soovimata lepingupartnereid nimetada. 'Võin öelda, et tegu on auväärt kaubamärkidega. Allkorrustele tuleb kaubandus, üles bürooruumid.'
  ASi Linnaehitus peadirektori asetäitja Kalev Kase ütles, et Küüni 5b krundil käivad viimaseid päevi arheoloogilised väljakaevamised. Tuleval nädalal plaanib Linnaehitus vedada kohale rammimismasina ning hakata raudbetoonvaiu maasse lööma.
  Küüni 5b omanik on GMP Investeeringute tütarfirma OÜ Hügeia. GMP kasutab maad hoonestusõiguse lepingu alusel. Äri- ja büroohoone ehitusmaksumust ning Hansa Liisingult võetud laenu suurust ei soovinud Kalle Sults avalikustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.