Bankend Eesti eitab seotust Pier Sienema kadumisega

ÄP 22. jaanuar 2001, 00:00

Pier Sienema krediteeris Bankend Eesti ASi aastatel 1996?1999, kuid kogu võlg tasuti kaks aastat tagasi, kinnitas Bankend Eesti. Krediteerimise kohta on olemas leping. Võla tasumist võivad kinnitada ka Pier Sienema mõlemad pojad Jan ja Heerko.

Bankend Eesti ASi juhi Aleksandr Kovalt?uki allkirja kandvas teates seisab samuti, et Pier Sienema ei olnud seotud Philip Morrise toodete ametliku maaletooja õiguste omandamisega Bankend Eesti poolt, mille kohta võib teavet anda Philip Morris Eesti.

Praegu jätkab Bankend Eesti Philip Morrise toodete distributsiooni.

Bankend Eestile teadaolevalt oli Pier Sienema viimaste aastate äri seotud peamiselt Moskva ja Valgevenega, kuid ta on krediteerinud ka mitmeid Eesti kinnisvaraärimehi, kes on talle tänini võlgu miljoneid kroone.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing